Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hava hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Genel amacı insanların binayı zarar görmeden bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin hileır.

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik kol şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı dâhilin nispeten mesleklevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın kapısı ile kül olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı kızılınacak önlemlerden biridir. Binada kâin kişilerin kısaca müddet içerisinde hariçarı çıkarılmasını Yangın Çıkış Kapısı sağlayıcı bu merdivenler aynı zamanda vesair saf afetler ya da zararlı durumlara karşı da boşaltma gestaltlmasını sağlar.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda uzman olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme zifoslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil Yangın Çıkış Kapısı olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Açılıp - yangın kapısı kapanma işlemlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu pozisyon yoklama edilmelidir. 

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını hapsetmek sinein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Takribî 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın muteber çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page